Pros & Cons är en av Sveriges och Europas mest framstående vokalgrupper med en rad framträdanden i både Sverige och utomlands i bagaget.

Våren 2017 var gruppen, för andra gången i karriären, nominerade i flera kategorier till CARA Awards (Contemporary Acapella Recording Awards) som inom modern vokalmusik är den finaste internationella utmärkelse en vokalgrupp kan få. Musik från Pros & Cons senaste skiva Sverige var nominerad till priset i tre klasser (Best European Album, Best Folk Song och Best Professional Arrangement) och Pros & Cons bas och arrangör Joel Bexelius vann priset för Best Professional Arrangement för arrangemanget till gruppens version av Ack Värmeland Du Sköna.

Pros & Cons är annars i Sverige mest kända för sin hit Allting Går Så Bra För Oss som gruppen bland annat framförde i SVT i Allsång på Skansen 2012. 

Pros & Cons sjunger a cappella, d.v.s. helt utan instrument men lyckas med sina röster och modern ljudteknik att låta som ett helt band. Detta gör Pros & Cons till Sveriges enda renodlade Vocal Band. Man måste själv uppleva resultatet för att tro på det – wow-faktorn är hög.

På sina konserter blandar Pros & Cons eget material med kända covers och bjuder på ett brett musikaliskt spektrum där dynamiken och energin flödar över scenkanten.

Pros & Cons består av Ola Bergstrand, Joel Bexelius, Erik Odsell, Tomas de Souza och Pär Thored.

Välkomna till Sundstaaulan, Karlstad
Lördagen den 6 oktober 19.30


Biljetter:

ticketmaster.se
scalateatern.com  tel 054-190080


Mer info: www.prosandcons.se     www.youtube.com/prosandconssweden