En helkväll med Pros & Cons

STADSTEATERN FALKÖPING 3 MAJ 2019 KL 19:30

Pros & Cons sjunger a cappella, d.v.s. helt utan instrument men lyckas med sina röster och modern ljudteknik att låta som ett helt band. Detta gör Pros & Cons till Sveriges enda renodlade Vocal Band. Man måste själv uppleva resultatet för att tro på det - wow-faktorn är hög.

På sina konserter blandar Pros & Cons eget material med kända covers och bjuder på ett brett musikaliskt spektrum där dynamiken och energin flödar över scenkanten. 

Repertoaren spänner över alltifrån kända svenska och internationella poplåtar till äldre visor i unika tolkningar, som publiken aldrig hört förut, samt en rad egenskrivna låtar.

Däremellan kan publiken också förvänta sig en rad både roliga och tankeväckande reflektioner - kort och gott en fulländad konsertupplevelse.

Pros & Cons består av Ola Bergstrand, Joel Bexelius, Erik Odsell, Tomas de Souza och Pär Thored.

Pros & Cons är en av Sveriges och Europas mest framstående vokalgrupper med en rad framträdanden i både Sverige och utomlands i bagaget.

www.prosandcons.se

Pros & Cons finns på YouTube, Spotify och Facebook


Pros & Cons möter Ållebergsgymnasiets Skolkör

Efter härlig respons från Estetelever på Sundstagymnasiet i Karlstad  i oktober 2018 så kändes det naturligt för Pros & Cons att utveckla möten med unga sångare.
Det resulterar nu i en Work-shop under dagen samt att Ållebergsgymnasiets Skolkör medverkar i konserten, dels med några egna sånger och tillsammans med Pros & Cons.


Biljetter:

054 190080 scalateatern.com, ticketmaster.se
Teaterbaren Falköping