Konserten är inställd på grund av rådande omständigheter!

 
THANK YOU FOR THE MUSIC – EN HYLLNING TILL BJÖRN & BENNY

Efter stor succé för landsomfattande turné under hösten med fortsättning nu i vår så gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding Kulturarena Tomtens Kalkbrott som en av tre spelplatser i sommar med ”Thank You For the Music”. 

Det är en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…

Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.


Tider:

Entrén öppnar 18.00 och stänger 30 min efter konsertslut.

Lördag 1 augusti - 19.30

Konsertlängd : C:a 2 tim 45 min inkl paus


HITTA HIT

Tomten Högvallsled 9, 521 96 Falköping, Sverige

Latitude =58.2245045
Longitude =13.6089337


Biljetter

BOKA-TIDIGT-RABATT 

Vuxna: 530:- (ord. pris 635:-) Skolungdom/studerande: 295:- (ord, pris 395:-)

Alla biljetter gäller onumrerade platser i det fria.

Ta gärna med filt och egen stol.

Länk till biljetter >


        

MAT

Utöver att ta del av utbudet av mat & dryck (alkoholfri) som erbjudes av VILTMAT & CESARSTUGAN så är det tillåtet att fylla picknickkorgen med egen mat och dryck.

Varmt Välkomna
ER - Musik & Falbygdens Mat & Kultur


För mer info www.mtlive.se/shows.html